Britt


 

 

Leeftijd: 21 jaar 

Functie binnen SVD: Secretaris

 

Wat vind je leuk aan een bestuursjaar bij SVD?

Ik ben al langer als vrijwilliger actief in Delft en samen met mijn liefde om dingen te organiseren is dit bestuur eigenlijk de perfecte match! Maar wat het nog een stuk beter maakt zijn de fantastische mensen die ik erbij kreeg om dit allemaal samen mee te doen :).

Wat wil je leren in jouw bestuursjaar?

Voor mijn functie is het belangrijk dat alle communicatie goed verloopt, zowel via de mail als in het echt. Hiervan hoop ik dan ook veel te leren. Daarnaast zou ik het ook gaaf vinden om effectief te leren verschillende partijen bij elkaar te brengen omdat er dan vaak iets heel moois uit voort kan komen.


Wat studeer je momenteel?

Ik heb mijn bachelor Bouwkunde behaald en wil volgend jaar de master Urbanism volgen. Maar nu heb ik eerst een tussenjaar waarin ik stage loop.

 

Ben je actief bij een studentenvereniging?

Ja, ik ben vierdejaars lid van Proteus.


Wat is het leukste vrijwilligerswerk wat jij ooit hebt gedaan?

Ik heb het altijd al leuk gevonden om met kinderen te werken. Mijn leukste ervaring daarmee blijft leiding zijn bij zomerkampen. Ik heb ook dezelfde groep een paar jaar achter elkaar gehad waardoor ik ze letterlijk heb zien opgroeien! Dat vind ik echt zo leuk. Ik mis het zoveel dat ik elk jaar nog ga helpen koken!


Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Ik ben dan ook vaak aan het tekenen, schilderen of knippen en plakken, al moet ik toegeven dat ik het niet altijd zo vaak doe als ik zou willen. Waar ik wel echt tijd voor maak is om met mijn vrienden af te spreken, dit kan gaan van een filmpje op de bank kijken tot uitgaan in Luik, want daar wordt ik toch altijd wel heel blij van!