MickLeeftijd: 22 jaar oud

Functie binnen SVD: Marketing

 

Wat vind je leuk aan een bestuursjaar bij SVD?

Het leuke aan een bestuursjaar bij SVD vind ik dat je Delft weer op een andere manier leert kennen. Van de Delftse inwoners, de organisaties en andere leuke besturen. Verbreding als student is heel belangrijk en met een bestuursjaar als SVD komt dat zeker ten goede.


Wat wil je leren in jouw bestuursjaar?
Ik wil vooral ervaring opdoen en SVD naar een hoger niveau tillen. Met ervaring opdoen bedoel ik, mij verbreden op vrijwilligers gebied, iets waar ik normaal gesproken niet zo snel op af zou stappen. Ook heb ik zoals net genoemd, het doel om SVD meer onder de studenten te krijgen door middel van de website up to date houden en samen met Thijs leuke promo acties te organiseren.


Wat studeer je momenteel?
Ik ben momenteel aan half jaar schakelen om vervolgens na de zomer de master Management of Technology (MOT) te gaan doen.


Ben je actief bij een studentenvereniging?
Ja bij het Delftsch Studenten Corps, ik ben hier nu inmiddels al 5e jaars.


Wat is het leukste vrijwilligerswerk wat jij ooit hebt gedaan?
Ik was altijd een erg fanatieke hockeyer (nu nog steeds trouwens), dat deed ik het liefst elke dag. Toen ik een jaar of 14 was ging ik hockeytraining geven in het Wagener stadion aan kinderen van tussen de 4-6 jaar oud. Buiten dat ik het gewoon heerlijk vond om op het hockeyveld te staan was het ook erg leuk om die jonge kinderen enthousiast te maken voor de sport waar ik ook zo van houd. 


Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd speel ik graag tennis en hockey. Ook een biertje aan de bar in de avonden ben ik niet vies van.