Marleen


Leeftijd: 24 jaar
Functie binnen SVD: Commissaris Intern


Wat vind je leuk aan een bestuursjaar bij SVD?

Twee jaar geleden ben ik voor een vrijwilligerswerk reis naar India geweest. Dat vond ik super leuk om te doen. Om nu bezig te kunnen zijn met vrijwilligerswerk in Nederland is nog leuker. Studenten en de stad Delft met elkaar samen brengen door middel van vrijwilligerswerk is fantastisch om aan mee te werken. 


Wat wil je leren in jouw bestuursjaar?

In mijn bestuursjaar ben ik vooral bezig met het contact opbouwen tussen studieverenigingen en SVD. Daarnaast ben ik ook bezig met de naamsbekendheid van SVD door middel van langs colleges gaan om te vertellen over verschillende projecten die we hebben in onze vacaturebank. Wat ik daarom graag wil leren in mijn bestuursjaar is hoe ik actief SVD kan promoten bij onder andere de studieverenigingen en de studenten. 


Wat studeer je momenteel?

Op dit moment zit ik in het eerste jaar van de master Watermanagement & Environmental Engineering bij de faculteit Civiele Techniek.


Ben je actief bij een studentenvereniging?

Ja, ik ben actief bij DSV Sint Jansbrug en bij de internationale vereniging BEST.


Wat is het leukste vrijwilligerswerk wat jij ooit hebt gedaan?

In de vierde klas ben ik met een aantal mensen van m’n middelbare school naar Tanzania geweest voor het scholen voor scholen project. In Tanzania hebben wij met onze middelbare school verschillende scholen bezocht en meegeholpen met scholen opknappen, sportvelden aanleggen en vooral ook leuke dingen doen met de kinderen van die scholen. Dat was een super ervaring om mee te mogen maken. 


Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd droom ik het liefst over de volgende reis die ik wil ga maken. Daarnaast vind ik het ook gezellig om met vrienden samen te lunchen, avondeten of een spelletje te spelen.